Home

Achtergrond 235 x bekeken

Koppejan: we moeten Wilders ontmaskeren

Hoewel ook de twee dissidente CDA-Kamerleden Kathleen Ferrier en Ad Koppejan woensdag hun steun toezegden aan het regeer- en gedoogakkoord, haalden zij woensdagavond hard uit naar PVV-leider Geert Wilders.

”We moeten Wilders ontmaskeren”, zo stelde Koppejan in het radioprogramma Met het Oog op Morgen.

”Hij (Wilders, red.) wordt blij gemaakt met een dooie mus: veel van zijn voorstellen zijn niet eens haalbaar. Want we zijn een fatsoenlijk land dat zich houdt aan internationale verdragen”, aldus Koppejan. ”We zullen ons keurig houden aan alle zaken die horen bij een rechtsstaat.”

Ferrier voegde daaraan toe dat het aan christen-democratisch Nederland is om een passend antwoord te vinden op de problemen die Wilders signaleert.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.