Home

Achtergrond 355 x bekeken 1 reactie

Hasj gevonden tussen Nederlandse bloemen

In de Finse hoofdstad Helsinki is een partij drugs uit Nederland ontdekt.

Tussen een lading bloemen zat ongeveer 44 kilo hasj en een kilo marihuana. Dat heeft de douane in Finland vandaag bekendgemaakt.

Naar aanleiding van de drugsvangst, die in augustus is gedaan, zijn in Nederland 165 kilo hasj, 50 kilo marihuana en 138.000 aan contanten in beslag genomen, aldus de Finse douane. Het Korps landelijke politiediensten en het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie (OM) konden dat niet bevestigen.

De drugs werden gevonden in een aanhanger met een Nederlands kenteken. Volgens de Finse autoriteiten waren de smokkelaars waarschijnlijk op weg naar de Russische havenstad Sint-Petersburg. Twee mensen zouden zijn opgepakt, een in Finland en een in Nederland.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gekke henkie

    zeg het met bloemen.

Of registreer je om te kunnen reageren.