Home

Achtergrond 179 x bekeken 2 reacties

Cohen: Wilders legt bom onder rechtspraak

PvdA-leider Job Cohen vindt dat PVV-leider Geert Wilders ,,een bom'' legt onder de onafhankelijke rechtspraak in Nederland.

Wilders zei donderdagavond in het tv-programma Nieuwsuur dat "miljoenen mensen terecht geen vertrouwen meer hebben in de rechterlijke macht'' als hij veroordeeld zou worden in de strafzaak vanwege haatzaaien en aanzetten tot discriminatie. Volgens Cohen stelde Wilders in feite dat er vrijspraak moet komen anders zou de rechter niet onafhankelijk zijn. ,,Met die uitspraak tast hij juist de onafhankelijkheid van de rechter aan. Want hij vindt hem pas onafhankelijk als hij zijn zin krijgt'', aldus de PvdA-leider.

Cohen vindt de opstelling van Wilders ,,ernstig''. De PVV-leider ondermijnt volgens Cohen ,,de kernwaarden van onze westerse samenleving''.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Jules Vismale

    Cohen heeft wel lef om te beweren dat de kernwaarden van de westerse samenleving worden ondermijnd door Wilders! Meneer is in werkelijkheid (net als een hoop linkse soortgenoten) nog steeds stapeldol op moslims, de islam en figuren die Nederland in een puinhoop hebben veranderd. Gelukkig hebben we hier géén rechtbanken meer die in vroegere tijden verdachten zouden hebben gemarteld om bekentenissen van hen los te krijgen om daarna de slachtoffers gruwelijk te laten terechtstellen. Laten Cohen, Halsema en linkse bondgenoten eens een bezoek brengen aan Marokkaanse relschoppers om met hen thee te drinken als gebaar van verzoening. Ik wed zeker dat Cohen en zijn linkse gezelschap radicale moslims, haatdragende imams, Marokkaanse relschoppers, criminelen en ga zo maar door beslist niét meer aardig zullen vinden! Want Cohen is een jood die blijkbaar nog steeds zijn eigen soort wil verwerpen en vreemden blijft ontarmen, zelfs als dezen hem haten en daar bedoel ik Wilders beslist niét mee!

  • no-profile-image

    Kritische Lezer

    Hou toch een keer op over onafhankelijke rechtspraak. Dat hebben we in dit land al lang niet meer. Met name het bestuursrecht is voor dit land een paar maatjes te groot.

Of registreer je om te kunnen reageren.