Home

Achtergrond 166 x bekeken 2 reacties

Wilders: Balkenende moet opstappen

Geert Wilders vindt dat premier Jan Peter Balkenende moet opstappen.

De PVV-leider vond dat al, maar uit het rapport van de commissie-Davids blijkt volgens hem opnieuw een ,,groot gebrek aan leiderschap'' bij de minister-president.

"Dat verdient wel een ritje naar de koningin'', zei Wilders vandaag. Inhoudelijk reageerde hij nog niet op het rapport van de commissie-Davids, omdat hij nog maar drie pagina's ervan had gelezen.

Nederland heeft volgens Wilders behoefte aan een sterke leider. "Dat Balkenende een gebrek aan leiderschap toont, wisten we al'', stelde hij. De PVV-voorman zei dat hij het rapport van Davids daarom ook eigenlijk niet nodig heeft om de premier op te roepen af te treden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Carmen

  Het wordt hoog tijd dat die Bak-ellende opstapt. Alleen al zijn gladdjakkerige en snelle manier van praten wekt bij mij vreselijke ergernis op Alhoewel er altijd baas boven baas is. Femke Halsema is helemaal niet om aan te horen. Die kan beter een logopedist gaan consulteren. Wilders wordt gewoon onze nieuwe minister-president ondanks alle "nee" schreeuwers.
  Het CDA staat alleen maar voor totale controle: km-heffing, biometrisch paspoort, bodyscanners, Big Brother, en wat al niet meer. HOEZO CHRISTELIJK?!....

 • no-profile-image

  anoniem

  Wilders heb wel overal een mening over, en hoe moet.
  Maar weet deze jongen wel, hoe die het zelf moet doen?!

Of registreer je om te kunnen reageren.