Home

Achtergrond 151 x bekeken

Recordaantal bezoekers 50Plusbeurs

De 50Plusbeurs in de Jaarbeurs Utrecht heeft dit jaar een recordaantal van ruim 98.000 bezoekers getrokken.

Dat is 2 procent meer dan vorig jaar, zo maakt de organisatie zondag bekend, de laatste dag van de vijfdaagse beurs. De beurs is dit jaar voor de zeventiende keer gehouden. In totaal stonden bijna zeshonderd standhouders verdeeld over zes hallen. Directeur van de beurs, Alexander van de Kerkhof, proeft het succes van het evenement dat iedere jaar groter wordt. Daarom wil hij de formule vanaf volgend jaar ook toepassen in Singapore. Hij wil de beurs daar met lokale partners gaan opzetten.

"De groeicijfers markeren de explosieve groei van de seniorenmarkt, ondanks de berichten over de crisis of aanpak van de AOW'', vertelt Kerkhof. "Begonnen in 1993 als een initiatief met 112, vaak non-profit, standhouders op 4000 vierkante meter oppervlakte, is de lifestylebeurs in zeventien jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.