Home

Achtergrond 314 x bekeken

Record opbrengst Pre Ride

De achtste Pre Ride van de sierteeltsector leverde een ongekend hoog bedrag op. Maar liefst 209.500 euro werd ‘bij elkaar gefietst’ door de sierteeltsector en er komen nog bedragen binnen.

Wederom meer dan het bedrag van vorig jaar toen de opbrengst 208.000 euro bedroeg. Het bedrag is bestemd voor de Ride for the Roses (KWF/Kankerbestrijding).

Peter Bakker (Plantion) en Timo Huges (FloraHolland) presenteerden samen met Pre Riders Peter Kortekaas en Jeanne de Vries . De sector heeft hiermee opnieuw haar visitekaartje afgegeven. Vanuit zeven sierteeltlocaties stapten in de vroege nacht van vrijdag op zaterdag circa 200 Pre Riders op de racefiets, op weg naar Lingewaard, waar burgemeester Harry de Vries (gemeente Lingewaard) een Pre Rideshirt overhandigd kreeg. Dit jaar leverde de Ride for the Roses een totaalbedrag van 886.874,63 euro op.

De Pre Riders hebben de afgelopen maanden flink wat acties op poten gezet om het recordbedrag van het vorige jaar vast te houden of te verbeteren. Zoals shirtsponsoring, gesponsorde kilometers, spinning marathons, veilen van kunstwerken, een logo op de Ride for the Roses-vrachtwagen en natuurlijk de bekende benefietveilingen die op de vestigingen van zowel Plantion als FloraHolland zijn gehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.