Home

Achtergrond 138 x bekeken

Politie hoort 40 getuigen in zaak tankstation

Na een getuigenoproep heeft de politie veertig verklaringen gekregen van mensen die maandag het dodelijk ongeval bij een tankstation langs de A27 hebben gezien.

Het gaat zowel om mensen die op dat moment bij de Esso-vestiging aanwezig waren en automobilisten die langsreden. Dat maakte de politie vandaag bekend.

Een 35-jarige automobilist ramde maandag in volle vaart een andere auto, waarvan de bestuurder stond te tanken. Beide voertuigen boorden zich in de winkel van het tankstation, dat tussen Meerkerk en Gorinchem ligt. Een man kwam om het leven, zes mensen raakten gewond. Verhoor van de 35-jarige verdachte is nog niet mogelijk. Zijn medische toestand laat dat volgens de politie niet toe.

De politie heeft ook de videobeelden van de bewakingscamera's bekeken, maar kan daar geen oorzaak uit opmaken. Volgens een politiewoordvoerster zijn de beelden in de winkelruimte van het tankstation schokkend. Het technisch onderzoek naar de betrokken auto's is nog gaande.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.