Home

Achtergrond 185 x bekeken 3 reacties

Politie doodt dolle stier in centrum Leeuwarden

Een agressieve ontsnapte stier is vanmiddag door een politieman midden in Leeuwarden neergeschoten.

Dat heeft de Friese politie laten weten. Het dier is waarschijnlijk uit een weiland aan de rand van de stad ontsnapt en nadien naar het centrum gelopen. Op zijn wandeltocht viel de stier mensen aan en nam hij een politiefiets op de horens om die vervolgens compleet te vernielen.

Uiteindelijk belandde de stier in een voortuin aan de Marnixstraat, waar een politieman het beest met één schot wist te vellen. "Er ontsnapt natuurlijk wel eens vaker een stier in Friesland, maar normaliter lopen ze dan niet een stadscentrum in'', aldus een politiewoordvoerder.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Heeft Marianne nog geen vragen gesteld in de Tweede Kamer over de bewegingruimte en stahoogte van deze stier?Ze moet maar een opleiding volgen voor stierenknuffelaar,kunnen ze de volgende keer haar hulp inschakelen

 • no-profile-image

  Marnix

  Gert,

  Mocht je haar willen opgeven voor een cursus dan hoor ik het wel van je!

 • no-profile-image

  arie

  arme politiefiets, werd voor de leeuwen (stier) gegooid omdat de politie liever lui dan moe is

Of registreer je om te kunnen reageren.