Home

Achtergrond 173 x bekeken

Nieuw stuk A67 bij Eindhoven in gebruik

Het verkeer op de A67 vanuit Antwerpen in de richting van Den Bosch/Tilburg (A2) hoeft vanaf vandaag 12.00 uur ter hoogte van Eindhoven niet meer om te rijden bij knooppunt De Hogt. Rijkswaterstaat meldt dat de nieuwe verbindingsboog in gebruik wordt genomen.

Met de openstelling komt er voor weggebruikers een einde aan 2,5 jaar omrijden. Het personenverkeer vanuit zuidelijke richting werd de afgelopen jaren omgeleid via de aansluiting High Tech Campus. Het vrachtverkeer maakte gebruik van knooppunt Leenderheide.


De tijdelijke rijbaan bij knooppunt De Hogt blijft nog wel een paar maanden in gebruik voor het verkeer vanuit Antwerpen in de richting van Venlo/Maastricht. Daarna wordt de weg gesloopt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.