Home

Achtergrond 561 x bekeken 6 reacties

Mogelijk fusie Agrifirm en Cehave

De ledenraad van Agrifirm spreekt vanmiddag over een eventuele fusie tussen de coöperaties Agrifirm en Cehave Landbouwbelang.

Zowel Agrifirm als Cehave wil niet reageren op de zaak. Agrifirm meldt dat de ledenvergadering geen ingelaste vergadering is, maar dat deze al lange tijd gepland stond. "Als er iets te melden is, laten we dat weten", aldus een woordvoerder van Cehave. Ze wil inhoudelijk niets zeggen over fusieplannen.

Agrifirm en Cehave Landbouwbelang zijn beide actief op zowel veehouderij- als akkerbouwgebied. Agrifirm heeft als werkgebied het midden en noorden van het land, terwijl Cehave vooral in het Zuiden actief is.

De mededingingsautoriteit NMa heeft nog geen melding gekregen van een voorgenomen fusie van de agrarische coöperaties.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  de beer

  Oud nieuws staat al een dag op www.ziezo.biz

 • no-profile-image

  Afgeschreven Boer

  kosten voordeel kan ook omslaan in groter nadeel bij verkeerde beslisingen .
  Bij klein bedrijf kan eigenaar meteen ingrijpen ,als hem of haar iets niet aanstaat of verkeert gaat .Bij heel groot bedrijf meestal tussen lagen , voordat probleem bij de bedrijfs leiding is gaat meestal meer tijd overheen . Dus meer dagen grotere kosten of veliezen is minder winst of meer verlies . Want meer opbrengst werkt ook bij verlies , meer x minder = veel minder .

 • no-profile-image

  gerrit

  dan zoek ik een ander het wordt allemaal te groot

 • no-profile-image

  Herman

  Lees ook op Ziezo.biz dat Wim Luijx het niks vind

 • no-profile-image

  klein

  klein is oh zo fijn.

 • no-profile-image

  jan

  Laat For Farmers ook mee doen.
  Kunnen ze mooi samen cooperatietje spelen. 1 directeur erop, lekker voordelig.
  Ik blijf mijn voer wel kopen bij de "kleine voerboer", ik zie dat grote dus echt niet zitten. Volgens mij ziet geen boer dat zitten, het word ons gewoon opgedrongen door directies en dikke rapporten weke dat (moeten)ondersteunen.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.