Home

Achtergrond 214 x bekeken 1 reactie

Limburgse boeren blijven verdacht van hennepteelt

De twee boeren die vorige week zijn aangehouden voor het telen van wiet in percelen mais zijn weer vrijgelaten.

Dat meldt de politie Noord- en Midden Limburg. De grondgebruikers blijven verdacht van het op grote schaal telen van hennep. Het Openbaar Ministerie moet nog een besluit nemen of de boeren beboet worden of dat ze moeten voorkomen in een rechtszaak.

Lees ook Illegale hennepteelt in mais neemt toe

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  Patrick van D.

  OPROEP

  Voor wetenschappelijk sociologisch onderzoek naar dwang en intimidatie bij de buitenteelt van hennep worden respondenten met dergelijke ervaringen gezocht. Gelieve naam, ervaringen en telefoonnummer te e-mailen naar:

  288622pd@student.eur.nl

  Bij relevantie zou ik u graag willen interviewen.

Of registreer je om te kunnen reageren.