Home

Achtergrond 210 x bekeken

Lelie productweek bij CNB

In vervolg op het succes van vorig jaar, zal bij CNB in Lisse weer een Productweek Lelie worden gehouden.

Van 9 tot en met 16 oktober kan men in het handelscentrum aan de Heereweg in Lisse zien wat er beschikbaar is op het gebied van lelies. Het is de bedoeling om zowel het gangbare handelssortiment als de noviteiten te showen, zodat de show interessant is voor vertegenwoordigers, kwekerij, broeierij én export. Kwekerij, broeierij en export zullen via de media en hun vertegenwoordiger op de hoogte worden gebracht van de Productweek Lelie.

De opbouw van de show is van dinsdagmiddag 6 tot en met donderdag 8 oktober. Op die dagen kunnen inzenders hun bloemen aanvoeren via de parkeergarage (binnen) of hoofdingang (buiten) en neerzetten in het handelscentrum. De productweek wordt vlak voor en tijdens de Horti Fair gehouden (13 t/m 16 oktober). De KAVB organiseert op maandag 12 oktober tevens een leliekeuring.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.