Home

Achtergrond 177 x bekeken 2 reacties

LTO blij met belastingaftrek zelfstandige

Voorzitter Albert Jan Maat van LTO Nederland is tevreden over wat staatssecretaris Jan Kees de Jager (Financiën) op Prinsjesdag in petto heeft voor de agrariërs, maar hoopt dat de Tweede Kamer een stokje steekt voor een lastenverzwaring van minister Gerda Verburg (LNV).

Maat is tevreden over een verruiming van de zelfstandigenaftrek en over een verruiming van 29 procent van de kleinschaligheids- en investeringsaftrek, een tegemoetkoming aan het midden- en kleinbedrijf bij investeringen van beperkte omvang.

Maat zegt echter kwaad te zijn over een verhoging van de destructiebijdrage die de boeren moeten betalen voor het afvoeren van kadavers. Volgens hem is deze "lastenverzwaring'' in strijd met een toezegging van het kabinet aan de sociale partners.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    Er moet wel eerst een inkomen zijn om de extra zelfstandigenaftrek toe te passen,moet wel eest de melkprijs of de prijs van andere agrarische producten omhoog,anders is het maar een loze kreet

  • no-profile-image

    henk

    Albert Jan probeert de boeren blij te maken met een dooie mus

Of registreer je om te kunnen reageren.