Home

Achtergrond 155 x bekeken

Jongens beschadigen 62 auto's

Twee 16-jarige jongens uit Veghel hebben bekend dat ze in augustus in totaal 62 auto's beschadigd hebben in hun woonplaats.

De totale schade aan de voertuigen ligt vermoedelijk tussen de 20.000 en 30.000 euro. Dat heeft een woordvoerster van de politie dinsdag laten weten.

Het duo werd 28 augustus aangehouden na een melding over een auto die met verf was bespoten. Agenten ontdekten vervolgens verscheidene auto's die besmeurd waren met verf en purschuim. In totaal had het tweetal op één avond 38 auto's beklad. De eigenaren van de voertuigen hebben hiervan aangifte gedaan. Uit onderzoek bleek naderhand dat de jongens een week eerder zeker 24 antennes van auto's hadden gestolen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.