Home

Achtergrond 256 x bekeken

IBC trekt aandacht op beurs in Moskou

Op de grootste vaktentoonstelling van Rusland 'Moscow Flowers 2009' was het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) aanwezig met een presentatie van bloembollen op pot.

Met ruim 700 exposanten uit alle delen van Rusland en 27 verschillende landen een interessante internationale beurs. De beurs trok dit keer ruim 50.000 bezoekers. Het IBC bracht de mogelijkheden van bol op potbroei onder de aandacht. De boodschap werd uitgedragen via een bollendemonstratie, een stand vol bol op pot producten en een speciale Russische informatiefolder.

Het idee om bol op pot te broeien voor het voorjaar viel goed bij de Russische broeiers. De mogelijkheid om bollen in het voorjaar te planten in de tuin, op het balkon of het terras, sprak hoveniers en landschaparchitecten erg aan. De nieuwe producthandleidingen over het broeien van tulp en hyacint op pot in de Russische taal waren zeer in trek, evenals de bestaande broeierij-informatie, zoals de fotoboeken en de broeierijbrochures.

De demonstratie uitgevoerd door Viacheslav Khondyrev, een enthousiaste Russische broeier en bollenliefhebber met ervaring in het presenteren van tuinonderwerpen op tv - werd door vele belangstellenden bijgewoond. Hij sprak de mensen toe als ervaringsdeskundige en beantwoordde de vele vragen van de toehoorders.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.