Home

Achtergrond 313 x bekeken

Hobaho Veilen houdt online plantgoedveilingen

Hobaho Veilen veilt vandaag en morgen online tulpenplantgoed van twee bloembollenkwekers.

Beide online veilingen duren van 8.00 uur tot 20.00 uur, met eventuele uitloop van biedingen vijf minuten voor tijd. Vandaag wordt het tulpenplantgoed van Dorus de Wit Berkhout online geveild. Vorige week zijn van deze partijen tulpen nog versnelde Elisa- en TVX- monsters genomen. De uitslagen staan bij de betreffende kavels.

Op donderdag wordt het tulpenplantgoed van de maatschap Langeveld in Breezand online geveild. De partijen van deze tulpenkraam kunnen zowel op het zand als op de kleigronden worden geteeld. Nieuw bij deze online veilingen is dat er geboden wordt per kilo. Het totaal aantal kilo’s wordt vermenigvuldigd met de het biedbedrag.

Of registreer je om te kunnen reageren.