Home

Achtergrond 221 x bekeken 3 reacties

Friese band De Kast keert terug

De succesvolle Friese popgroep De Kast komt weer bij elkaar. De formatie maakt zijn officiële comeback vrijdag met een optreden bij de uitreiking van de Gouden Kalveren op het Nederlands Filmfestival in Utrecht.

Het eerste nieuwe nummer van de band is De Hel van '63, de titelsong van de gelijknamige film over de roemruchte Elfstedentocht van 1963.
Het nummer ligt in november in de winkel. Dat heeft regisseur Steven de Jong van De Hel van '63 zaterdag gemeld. De Kast werd in 1997 bekend met het nummer In Nije Dei, de titelsong van de Friese film De Gouden Swipe van De Jong. De band gaat weer optreden in zijn oorspronkelijke formatie. "Alle ruzies zijn bijgelegd'', aldus de regisseur. "Dit is een nieuwe start.''

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  douwe

  It sel heve

 • no-profile-image

  gert

  Gouden kalveren in Utrecht ! die vindt je niet op het platteland! In Friesland hebben ze Us Mem

 • no-profile-image

  arie

  kom uit de kast

Of registreer je om te kunnen reageren.