Home

Achtergrond 176 x bekeken 4 reacties

DOC verhoogt voorschot september met € 1,28

DOC Kaas verhoogt de voorschot-melkprijs voor de maand september met € 1,28 per 100 kilo exclusief btw.

Dit heeft de coöperatie bekendgemaakt. De vetprijs wordt verhoogd van € 1,82 naar € 1,93 per kilo, de eiwitprijs gaat omhoog van € 4,11 naar € 4,34 per kilo. DOC kan de prijzen verhogen omdat de prijzen voor zowel kaas, room als weipoeder aardig zijn gestegen. Bovendien verkoopt het bedrijf rauwe melk aan een verwerker van verse zuivel.

De prijsverhoging is, hoewel nog beperkt, zeer welkom nieuws, bevestigt directeur Jannes Oosterveld. Zowel voor de coöperatie zelf als voor de leden. Dat het bedrijf weer ruimer in de financiële jas zit blijkt ook uit het feit dat Oosterveld een nabetaling van 4 procent en een ledentoeslag van 68 cent in het vooruitzicht durft te stellen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  wim

  Wat ik mis bij doc is dat zij een zelfde prijs uitbetalen als de andere fabrieken en dat lijkt er nog steeds niet op .Het is nu al erg lang lager dan de rest ?

 • no-profile-image

  weg met de bulk

  Eindelijk goed nieuws. Maar het is nog een lange weg naar 32 ct.

 • no-profile-image

  wim

  Geen reacties van doc boeren zijn allmaal tevreden zeker net als op de vergaderingen allemaal van die ja knikkers ik wil ook wel tevreden zijn als doc kaas nu na ander half jaar weer eens in de buurt van de andere fabrieken uit zou komen maar dat lijkt er nog lang niet op ? MET HET LOGO VOOR ELKAAR NOU IK ZIE DAT NOG NIET ????

 • no-profile-image

  Frans

  Hoera!! Nu krijg ik volgende maand 19,5 cent/kg...................

Of registreer je om te kunnen reageren.