Home

Achtergrond 457 x bekeken 1 reactie

'Combinatie peer en kaas erg lekker'

Het lijkt een moeizame combinatie, maar volgens perentelers in de Verenigde Staten erg lekker.

Probeer eens een peer met een stuk goudse kaas. De promotiecampagne 'What a pear' is een verwijzing naar de combinatie peer en kaas. De promotiecampagne wordt aangeboden aan supermarkten om in de winkel aan acties te doen en nieuwe consumenten te bereiken.

De smaak van de Bartlettpeer combineert goed met goudse kaas, stellen de telers van afzetorganisatie Stemilt. Er zijn vier varianten. Zo combineert Red Anjou goed met brie en kun je de Anjou-peren goed eten bij geitenkaas. Het ras Bosc moet gegeten worden met oude cheddarkaas.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Edel Ratte

    Ik weet iets beters. Stukjes peer in doorzichtige sterke drank...wel een in Oostenrijk op en die hele fles was goed te drinken.

Of registreer je om te kunnen reageren.