Home

Achtergrond 152 x bekeken

Berlusconi: Ik ben de beste premier ooit

"Ik geloof dat ik veruit de beste minister-president ben van de 150 jaar van de Italiaanse geschiedenis.''

Dit zei premier Silvio Berlusconi donderdag tijdens een gemeenschappelijke persconferentie met zijn Spaanse ambtgenoot José Luis Rodríguez Zapatero, aldus het Italiaanse persbureau Ansa.

Tot Berlusconi's voorgangers behoren Camillo Cavour, die in de 19e eeuw Italië herenigde, en Benito Mussolini, de fascistische dictator die er in de 20e eeuw als enige premier van Italië tot nu toe in slaagde de treinen op tijd te laten rijden.

Berlusconi zei tijdens de ontmoeting met de pers op Sardinië tevens: ,,Ik heb nooit één euro betaald voor een seksuele prestatie.'' Die opmerking komt na nieuwe publicaties in de Italiaanse pers deze week over seksfeestjes bij Berlusconi thuis. De vrouwen werden geregeld door de Zuid-Italiaanse ondernemer Giampaolo Tarantini, tegen wie een corruptieonderzoek loopt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.