Home

Achtergrond 170 x bekeken 1 reactie

Belgische Boerenbond lijdt onder lastercampagne

De Belgische Boerenbond lijdt onder een lastercampagne, die de bond in een kwaad daglicht stelt.

In een persbericht wijst de bond beschuldigend naar de franstalige omroep RTBF.

Volgens de boerenbond worden Waalse boeren opgezet tegen het Vlaamse landbouwbeleid en tegen de Boerenbond in het bijzonder. Afgelopen vrijdag meldde RTBF-radio dat bondsleden een contract moeten ondertekenen waarmee ze zich volledig neerleggen bij de standpunten van de bond. Het contract zou een voorwaarde zijn voor het verkrijgen van kredieten of een melklevering bij een coöperatie.

RTBF zegt dat de betrokken journalist zijn werk goed gedaan heeft.

Eén reactie

  • no-profile-image

    boerjan

    Wat erg voor de boerenbond, zich zo belangenloos inzetten voor de boeren en al die negatieve kritiek ! Ja ze doen alles voor de boer, hij mag in de toekomst meer koetjes melken, aveve gaat de korreltjes leveren, de stront wordt ook verwerkt en kbc gaat alles goedkoop belenen. en toch nog kritiek...foeifoeifoei

Of registreer je om te kunnen reageren.