Home

Achtergrond 283 x bekeken 3 reacties

53 overtredingen in teelt vanggewas

De Algemene Inspectiedienst (AID) heeft in 2008 bij 53 melkveehouders vastgesteld dat er geen of te weinig vanggewassen werden geteeld.

In de meeste gevallen kregen deze ondernemers een proces-verbaal of een waarschuwing. Dat meldt een woordvoerder van de organisatie. Het is volgens hem moelijk aan te geven hoeveel bedrijven in totaal zijn gecontroleerd omdat de dienst niet vastlegt hoe veel bedrijven deze regels wel naleven.

Onlangs meldde de AID weer extra te gaan letten op de teelt van vanggewasssen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ed bakker

  Vroeger dacht ik altijd als je een goed akkerbouwbedrijf hebt in nederland moet je beslist niet emigreren daar begin ik nu zo zachtjesaan behoorlijk anders over te denken

 • no-profile-image

  de pineut

  een boete of een waarschuwing toch raardat er met twee maten word gemeten een kennis van mij kreeg een waarschuwing ik een boete 790 euro via de aid en nog eens een korting op mijn toeslagrechten van 800euro en dat omdat ik een perceel van 3ha op afstand de mais verkocht heb maar te laat ingezaaid

 • no-profile-image

  snap juulie het nog

  je ken beter 100 vrouwen onderdwang in de prostitutie laten werken onder grof geweld of crimineel zijn dan eerlijk een boterham te willen verdien ( oma zei dan wil je ruilen ...nee hoor) maar dit gaat nergens over De aid zal de meetmaten maar eens moeten gan leren op nieuw in de banken.....

Of registreer je om te kunnen reageren.