Home

Achtergrond 333 x bekeken 1 reactie

Week 34: Inleggen broedeieren goed

De inleggen zijn goed te noemen. Aanbod van broedeieren is er voldoende. Vanuit het buitenland is er vraag en aanbod. De export loopt goed.

De prijzen liggen boven integratieprijs.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  broedei

  Het komt broedei merkwaardig over, wat de verslaggever zegt over het aanbod van broedeieren.
  Diverse broedereien kunnne nog vermeerderraars gebruiken. Een grote mester in rusland verdubbeld zijn kuikenplaatsen. 1000den moederdier plaatsen worden hier het komende jaar extra voro gevraagd. En hij is nietd e enige.
  Ross en Cobb hebben grote moeite de productie van moederdieren voldoende op te voeren. Grootouderdieren koppels die in de rui zouden gaan, zijn noodgedwongen toch geslacht, omdat er geen stalruimte voldoende te contracteren was.
  Met andere woorden, de broedeiprijs wordt zeer kunstmatig laag gehouden en voor vermeerderraars die nu vrij komen worden centen boven de noteringsprijs geboden om de broedereien maar te kunnen kopen.
  Prijzen die genoemd worden; E 0.22 a 0.23 voor broedeieren.
  E 9.-- voor een 22 weekse hen.
  Voerprijzen van E 22.-- voor foktoom wordt links en rechts al genoemd.

Of registreer je om te kunnen reageren.