Home

Achtergrond 261 x bekeken

Volledige aanbod najaarsbloemen in stand FloraHolland

Bloemenveiling FloraHolland organiseert tijdens de beurs Plantarium van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 augustus de FloraHolland Autumn Fair.

Op de Autumn Fair is het complete najaarsaanbod te zien en te koop. FloraHolland maakt steeds nadrukkelijker gebruik van handelsbeurzen om producten van haar aanvoerders onder de aandacht van inkopers te brengen. Tijdens beurzen kan een breed aanbod worden getoond, aangevuld met alle vormen van toegevoegde waarde.

Beurzen zijn ook de plek waar gesprekken tussen de verschillende ketenschakels gemakkelijk tot stand komen. Dat leidt tot beter wederzijds begrip en goede afstemming tussen kwekersaanbod en klantenwensen. De grootste beurzen waarop aanvoerders van FloraHolland zich presenteren zijn de twee edities van de FloraHolland Trade Fair in Naaldwijk en Aalsmeer. De FloraHolland Autumn Fair in Boskoop is wat kleiner, maar krijgt dezelfde uitstraling. Zo ontstaat een sfeer waarin het goed zaken doen is.

Tijdens de Autumn Fair presenteren bijna 130 kwekers hun producten. De FloraHolland Autumn Fair wordt gehouden direct naast de beurslocatie van Plantarium in Boskoop. De borden ‘Handelsbeurs’ op het industrieterrein wijzen de bezoekers de weg. De beurs is alle drie de dagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.