Home

Achtergrond 153 x bekeken 1 reactie

Stichting Reclame Code behandelt klachten loterij

De Stichting Reclame Code (SRC) heeft naar eigen zeggen veel klachten binnengekregen over de laatste trekking van de Staatsloterij, waarbij spelers konden meedingen naar de jackpot van 27,5 miljoen euro.

Klagers zijn boos omdat niet de gehele jackpot is uitgekeerd maar een vijfde van het bedrag. Volgens de klagers was de reclame die de Staatsloterij maakte, misleidend, omdat het niet duidelijk was dat de jackpot ook op eenvijfdelot kon vallen, zo meldt de stichting. SRC neemt de klachten serieus en behandelt hen donderdag om 11.00 uur. Kort daarna volgt een uitspraak.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Leen

    't Is een grote oplichtersbende. En dat onder de noemer "Staats"? Sluit mooi aan bij de andere normen en waarden van dhr. JPB.

Of registreer je om te kunnen reageren.