Home

Achtergrond 195 x bekeken 1 reactie

Peiling: NMa smoort met inval bundeling in de kiem

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) smoort met de inval de bundeling in de glastuinbouw.

Dat denkt de meerderheid van de stemmer op de website AGD.nl. Op maandagochtend was 73 procent van de 216 stemmers het eens met deze stelling. Daarmee lijkt een meerderheid van de tuinders te denken dat er een relatie bestaat tussen de bundelingsinitiatieven en de invallen.

Uit de stemming valt niet op te maken dat de tuinders denken dat de inval een gevolg is van de bundelingsgesprekken of dat de inval de bundelingsgesprekken als onbedoeld effect zullen frustreren. Opvallend is wel de stelligheid van de peiling op de website.

Eén reactie

  • no-profile-image

    J.J.

    Uit de stemming blijkt niet dat de stemmers louter tuinders zijn...!

Of registreer je om te kunnen reageren.