Home

Achtergrond 183 x bekeken

Marklily showt op keuring prachtig sortiment lelies

Het sortiment lelies is schier onuitputtelijk als het gaat om bloemvormen en kleuren.

Marklily draagt het nodige bij aan het verder vernieuwen en verbeteren van het sortiment. Uiteraard is en blijft het dan toch nog altijd de vraag in hoeverre de handel en de consument dat nieuws oppakken. Desalniettemin zet Marklily onverdroten het vernieuwingswerk voort en toont in de keuringszaal een staaltje van haar kunnen.

Met onder andere de diepgele Lilium 'Precioso' (foto). De bloem is niet gek groot, maar wel goed gevormd. Andere opvallende cultivars in de inzending van Marklily zijn verder de puur witte Lilium 'Cantarino', Lilium 'Marqaux' die voorzien is van een stevig en fris groen gewas, de witte Lilium 'Columbia' en onder andere ook de oranje/gele Lilium 'Desiderio'. Tenslotte kan over de producten in de keuringszaal worden gemeld dat er nog altijd enkele soorten Eucomis te bezichtigen zijn en volgende week de derde en laatste speciale keuring dahlia’s wordt gehouden.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.