Home

Achtergrond 181 x bekeken

Kabinet: snel duidelijkheid over kosten migratie

Het kabinet probeert nog deze maand antwoord te geven op vragen van de PVV over de kosten van migratie.

"We willen snel en duidelijk antwoord geven.'' Dat zei minister Eberhard van der Laan (Integratie) vrijdag na afloop van het kabinetsberaad. "We accepteren de beperking die beantwoording op korte termijn met zich meebrengt'', aldus de bewindsman. "Je kan hier ook jaren op studeren.''

De bewindsman kondigde aan dat het kabinet bij de beantwoording van de vragen zal kijken naar de kosten en opbrengsten van het migratiebeleid. Van der Laan is niet van plan te praten "over wat de kosten en baten van mensen zijn''.

De PVV heeft vrijwel alle ministeries vragen gesteld over de kosten van migratie. De ministersploeg heeft vrijdag afgesproken hoe de bewindslieden die zullen beantwoorden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.