Home

Achtergrond 163 x bekeken

Jongen gewond na val in gat

Een 15-jarige jongen in Lexmond moest vandaag met spoed naar een Rotterdams ziekenhuis worden vervoerd. Bij het graven op een strandje aan de Lek bij Lexmond was de jongen in een gat en onder het zand terechtgekomen.

Volgens de politie was de jongen gedurende tien minuten bedolven en is hij in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen.

De jongen had met vrienden een gat had gegraven in een afgekaveld stuk rivierduin op het strandje aan de rivier. Het rivierduin omvat een steile wand van ongeveer 4 meter hoog en is ontstaan door de getijdenwerking van de Lek. Volgens de politie spelen jongeren en kinderen hier regelmatig in het zand en graven ze gaten in de wand, terwijl dat officieel niet is toegestaan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.