Home

Achtergrond 150 x bekeken

'Derde ontsnapte Brugge gelokaliseerd in Marokko'

De derde gedetineerde die uit de gevangenis in Brugge ontsnapte, is gelokaliseerd Marokko.

Het Franse persbureau AFP heeft dit vrijdag uit veiligheidsbronnen vernomen. Ashraf S. geldt als de gevaarlijkste van de drie gevangenen die 23 juli uit de gevangenis van Brugge ontsnapten met een gekaapte helikopter. Hij is de laatste van hen die nog voortvluchtig is.

Justitie in Brugge wil geen commentaar geven op het bericht en wil alleen kwijt dat Ashraf S. nog niet is gepakt. Vrijdag werd ook bekend dat Ashraf S. niet aan België zal worden uitgeleverd als hij in Marokko wordt opgepakt. Hij zal volgens de Marokkaanse wet voor ontsnapping, kaping en bankovervallen berecht worden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.