Home

Achtergrond 276 x bekeken

Dahlia’s rukken op

Het is de bloeitijd van dahlia’s en dat is, wind en weder dienende, mooi op tijd voor de komende drie speciale dahliakeuringen die vanaf volgende week worden gehouden.

De combinatie Van der Vlugt-Kops neemt deze week een voorschot op die keuringen, met het showen van een aantal prima cultivars in voornamelijk het waterleliesortiment waarvan de houdbaarheid erg goed is. Daaronder de prachtige Dahlia VK 63 (foto) en de purperen VK 69. Donkerrood is de semi cactus Dahlia VK 15. De firma H. van der Zon maakt deze week goede sier met de rode decoratieve Dahlia 'Mister Optimist' en de diep citroengele Dahlia 'Sun Lady'. Een fraai gevormde bloem die stevig op de poot staat.

Het CNB Greenteam showt een kwalitatief goede vaas met de blauwe Gentiana 'Mariska', alsmede de grote Gentiana 'Purple Paradise' en een potje met de aanzienlijk kleinere Gentiana 'Blue Magic'. Fraai zijn ook de siergrassen die het Greenteam toont, waaronder de zeer donkere Pennisetum setaceum.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.