Home

Achtergrond 153 x bekeken

'Zoon Bin Laden in Pakistan gedood'

Saad bin Laden, een van de vele zonen van Osama bin Laden, is waarschijnlijk in Pakistan gedood.

Een Amerikaanse aanval met een onbemand vliegtuigje zou Saad bin Laden fataal zijn geworden.

Dat heeft een Amerikaanse functionaris die betrokken is bij de strijd tegen het terrorisme gezegd, aldus de nieuwszender CNN vandaag. De functionaris zei dat hard bewijs voor de dood van de zoon van Osama bin Laden, de leider van het terreurnetwerk al-Qaeda, ontbreekt.

De Amerikanen beschouwden Saad bin Laden niet als een belangrijke persoon binnen al-Qaeda. Na de Amerikaanse invasie in Afghanistan in 2001 vluchtte Saad bin Laden naar Iran. Hij stond daar enkele jaren onder huisarrrest.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.