Home

Achtergrond 150 x bekeken

Lik op stuk in Swaziland

Een schoolklas heeft in Swaziland een geweldpleger gestenigd.

De politie in het Zuid-Afrikaanse koninkrijk heeft dit vrijdag gemeld. De onder invloed van drugs verkerende 25-jarige man kwam in de plaats Ncabaneni, 60 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Mbabane, donderdag met een speer een klas binnen. Hij schreeuwde dat de kinderen de klas uit moesten en verwondde ondertussen dertien kinderen van wie er een, een 13-jarig meisje, onmiddellijk aan haar verwondingen bezweek.

Toen haar klasgenoten zagen dat ze dood was, keerden ze zich massaal met stenen tegen de dader die ter plaatse overleed. Volgens de schoolleiding hebben onderwijzers vergeefs geprobeerd de steniging te stoppen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.