Home

Achtergrond 163 x bekeken

Acht doden door verkeersongeluk bij New York

Acht mensen zijn zondag om het leven gekomen door een ernstig verkeersongeluk op een snelweg ten noorden van New York.

Onder de doden zijn vier kinderen, meldden Amerikaanse media op gezag van de plaatselijke politie. Het drama speelde zich af bij Pleasantville, zo'n 50 kilometer ten noorden van New York. Een spookrijdende minibus botste frontaal op een SUV, raakte vervolgens een andere auto en vloog in brand.

De 36-jarige chauffeuse en vier meisjes van 2, 5, 7 en 9 jaar in de minibus overleden, net als de drie volwassen mannelijke inzittenden van de SUV. Een 5-jarige jongen in de minibus raakte ernstig gewond en ligt in het ziekenhuis. De twee inzittenden van het derde voertuig kwamen er met lichte verwondingen vanaf.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.