Home

Achtergrond 162 x bekeken

Veel werknemers kijken naar andere baan

Veel werknemers kijken om zich heen voor een andere baan, blijkt uit een internetpeiling van het economisch bureau van ING.

Van de ruim 76.000 bezoekers van de site, gaf een kwart aan zich op een andere baan te oriënteren. Ruim de helft (53 procent) doet dat niet en voor 22 procent is de vraag niet van toepassing omdat zij nog op school zitten of al gepensioneerd zijn.

Met de toenemende werkloosheid en het afnemen van het aantal vacatures, is het niet de beste tijd om zich op ander werk te oriënteren, aldus het economisch bureau. Werknemers kijken waarschijnlijk ook niet rond omdat zij zoveel kansen zien, maar eerder uit voorzorg. Als zij onzeker zijn over hun huidige baan, dan kan het geen kwaad eens rond te kijken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.