Home

Achtergrond 215 x bekeken

Vader en dochters dood gevonden in woning Almere

In Almere heeft de politie in een woning een vader van 46 en zijn twee dochters van 3 en 7 jaar oud levenloos aangetroffen.

Dat gebeurde nadat de ex-vrouw van de man alarm had geslagen. Zij kwam de kinderen ophalen en kon de woning niet in.

De politie onderzoekt alle mogelijkheden, maar denkt dat het om een "gezinsdrama'' gaat. De kinderen woonden bij de moeder in Lelystad. Zij arriveerde tegen half zes bij de woning van haar ex-man aan het Jeroen Boschplantsoen in Almere en vertrouwde het niet dat ze niet naar binnen kon. De politie forceerde vervolgens de deur.

Hoe de drie om het leven zijn gekomen, wil de politie niet zeggen. Het rijtjeshuis en de naburige woningen in de nieuwbouwwijk Tusen de Vaarten zijn met linten afgezet. De politie heeft bij het huis een tent opgebouwd om de voordeur van de buitenwereld af te schermen. De familie krijgt slachtofferhulp.

Vorige maand was er in Nederland ook al een familiedrama. Een 46-jarige man uit Zwijndrecht bracht in het Brabantse Bavel eerst zijn ex-vriendin om het leven. Daarna vermoordde hij in Zwijndrecht zijn twee kinderen en ex-vrouw, alvorens hij zichzelf het leven benam.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.