Home

Achtergrond 226 x bekeken

Nederlandse vrachtschepen zoeken ramptoestel

Twee Nederlandse vrachtschepen helpen bij de zoektocht naar het wrak van een maandag neergestort vliegtuig.

Binnen enkele uren komen zij aan bij de plaats waar de Braziliaanse marine dinsdagochtend brokstukken van een toestel heeft gevonden. Dat heeft de Braziliaanse marineluitenant Henrique Afonso Lima dinsdag gezegd.

Op het oppervlak van de Atlantische Oceaan, ruim 1000 kilometer ten noordoosten van Brazilië, ontdekte de Braziliaanse marine dinsdag kerosine en onderdelen van een vliegtuig. Vermoedelijk gaat het om het toestel van Air France dat maandag verdween tijdens een vlucht van Rio de Janeiro naar Parijs. Alle 228 inzittenden, onder wie twee Nederlanders, zijn waarschijnlijk omgekomen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.