Home

Achtergrond 222 x bekeken 1 reactie

Melkacties, prijzen en quota

Deze week is er veel nieuws rond de melkacties en de toekomst van de quotering. Boerderij.nl zet het op een rijtje.

Een akkerbouwer zond foto's in van trekkers van protesterende melkveehouders in Brussel. Weblogger Janneke van de Wal is ook van de partij en vraagt zich af of LTO de juiste koers vaart. Volgens het reageergrage publiek op Geen Stijl moeten boeren 'niet zeiken'. Of is het uitstapje nodig om boeren weer onder de mensen te brengen? Vorige acties haden geen effect. De discussie blijft hoe het verder moet.

Overigens zijn de Brusselaars de actie, en vooral de verkeershinder, wel beu.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  R.Stieglitz

  Ik ben net weer uit Brussel terug,en ben blij dat ik mij, en heel veel andere melkveehouders uit andere delen van europa daar een demo aan het houden zijn. zij allen verdienen respekt voor hun moed en energie die zij deels al een week
  van huis weg zijn. Mijn vraag waar blijven de nederlandse boeren? allemaal te druk met melk produceren voor ver onder de kostprijs? Mijn mening hierover : een goede vakman hoeft niet altijd een goede ondernemer te zijn, beginnen jullie eens als een ondernemer
  te gedragen, als je de Rabo mag geloven
  stoppen de volgende paar jaar de helft van de melkveehouders. moeten die lui
  perse´ gelijk krijgen? ik hoop van niet.

Of registreer je om te kunnen reageren.