Home

Achtergrond 155 x bekeken

Meer zorgen Brown door e-mail minister

De toch al zo geplaagde Britse premier Gordon Brown is vandaag verder in het nauw gebracht. Het tabloid Mail on Sunday berichtte vandaag over een e-mail van minister van Handel, Peter Mandelson, die weinig vleiend voor Brown is.

In de e-mail noemt Mandelson, een zwaargewicht binnen Labour, zijn partijgenoot ,,stijf en onzeker''. Mandelson stelt dat Brown duidelijk minder goed in zijn vel zit dan de vorige premier Tony Blair.

Een woordvoerder van Mandelson zei tegen de BBC dat de e-mail van januari 2008 dateert en dat de woorden van de minister uit de context zijn gehaald.

Eerder deze week riep Mandelson de parlementariërs van Labour op geen handtekening te zetten onder een brief, waarin Brown wordt gevraagd ontslag te nemen. Mandelson zei zondag voor de BBC dat als leden van Labour Brown blijven aanvallen de partij steeds meer schade zal oplopen. Verkiezingen worden dan onvermijdelijk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.