Home

Achtergrond 356 x bekeken 2 reacties

Hans Huijbers nieuwe voorzitter ZLTO

Melkveehouder Hans Huijbers wordt de nieuwe voorzitter van de ZLTO.

Tijdens de algemene vergadering dinsdagavond is hij definitief gekozen. Op 24 november neemt Huijbers het stokje over van Antoon Vermeer. Enkele weken geleden werd al bekend dat Huijbers de beoogde opvolger van Vermeer was.

Hans Huijbers zegt heel blij te zijn met de benoeming en daarmee met het in hem gestelde vertrouwen. De afgelopen weken heeft hij kennisgemaakt met de afdelingsvoorzitters en daar vertrouwen uitgeput.

Huijbers is al zo’n dertig jaar bestuurlijk actief in de agrarische sector en daarbuiten. Momenteel is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van CRV en voorzitter van CR Delta UA. Daarnaast is hij loco watergraaf bij waterschap De Dommel, bestuurder bij FrieslandCampina, projectleider boomteeltontwikkelingsvisie in Zundert, lid van de Raad van Toezicht van OMO (Ons Middelbaar Onderwijs) en voorzitter van de ouderraad van de basisschool in Wintelre. Via zijn bestuurswerk voor CRV heeft hij ook internationaal de nodige ervaring opgedaan.

Foto

Kelly Lubbers

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Dochters

  Papa!

  Succes!
  Heel goed gedaan! We zijn trots op je!

  kusjes van je dochters

 • no-profile-image

  Paul Jansen

  Kijk, hij is af en toe ook nog thuis geweest!!!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.