Home

Achtergrond 146 x bekeken

AH past regels prijscampagne aan

Supermarktketen Albert Heijn heeft regels rondom zijn campagne 'Laagste Actieprijs Garantie' bijgesteld.

Dat heeft een woordvoerder vandaag gezegd. Op enkele producten garandeert Albert Heijn goedkoper te zijn dan welke concurrent dan ook. Als iemand kan aantonen dat een andere supermarkt het product goedkoper aanbiedt, krijgt de klant bij Albert Heijn zijn geld terug en een appeltaartje. Maar daar is nu paal en perk aan gesteld.

"We hebben een maximum gesteld aan het aantal te vergoeden producten van zes'', aldus een woordvoerster. Ze verwees naar eerder deze week, toen een groep studenten een kratje Brand bier elders goedkoper had gevonden. "Die zijn met volle karren weggelopen. Maar we hebben wel de prijs aangepast, zodat we weer goedkoper waren."

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.