Home

Achtergrond 145 x bekeken

Verkeersdrukte Pinksteren vroeg op gang

De verkeersdrukte voor het pinksterweekeinde is vrijdag vroeg op gang gekomen.

Rond 14.00 uur stond er al 170 kilometer file in het land. Dat meldde de ANWB. Het was volgens de ANWB "klassiek druk'' op de wegen in de grensstreken, rond Arnhem en Eindhoven. Ook op de wegen richting de Friese meren stonden "typische recreatiefiles''. De ANWB houdt er rekening mee dat er op het drukste moment meer dan 300 kilometer file staat.

Verder stond op de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort 23 kilometer als gevolg van een ongeluk. In de andere richting zorgden kijkers voor oponthoud. De A16 is bij de Brienenoordbrug in Rotterdam afgesloten in verband met een ongeval. De ANWB raadt automobilisten aan om te rijden via de Beneluxtunnel.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.