Home

Achtergrond 316 x bekeken 6 reacties

Spierings en Boudewijns uit directie FrieslandCampina

De directieleden Theo Spierings en André Boudewijns van zuivelconcern FrieslandCampina stappen op. Zij willen hun carrière buiten FrieslandCampina voortzetten, aldus het concern.

Spierings is directeur Consumer Products International. Hij zal zijn werkzaamheden voor FrieslandCampina per 31 juli beëindigen. Spierings: “Ik heb besloten om na de buitengewoon intensieve periode even tijd voor mij en mijn gezin te nemen en me te oriënteren op een nieuwe stap in mijn loopbaan.”

Boudewijns geeft leiding aan de integratie van Friesland Foods en Campina, en vertrekt eind deze maand. Hij gaat zich richten op financiële advisering en interim management.


Hoofddirecteur Cees ‘t Hart: “Zowel Theo Spierings als André Boudewijns hebben een zeer belangrijke rol in het tot stand komen van de fusie gespeeld. Ik ben blij dat ze zich ook in de belangrijke eerste maanden van de integratie nog volledig hebben ingezet voor FrieslandCampina. Alles bij elkaar een enorme klus die ze ook nog eens met succes hebben volbracht.”

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  zuinigheid met vlijt

  als ze maar geen bonus hoeven. kunnen we niet meer betalen met deze prijzen. of hebben we deze melkprijzen vanwege de bonussen.

 • no-profile-image

  Boerin

  Ja als het goed bekijkt is dit eigenlijk ongehoord. Fusie erdoor gedrukt, nu snel de premie incasseren. Ik hoop dat het bij boeren nu langzamerhand begint te dagen, dat zij van een fusie nooit rijker zijn geworden. Dus wees gewaarschuwd in de toekomst!

 • no-profile-image

  rozebotel

  springen nog gauw uit de boot, voordat blijkt dat de fusie mislukt is? Hoeven ze blijkbaar geen verantwoording meer af te leggen.

 • no-profile-image

  vertrokken

  Gert, leg eens uit hoe het zit met die vertrek premie?? Ben er erg benieuwd naar!

 • no-profile-image

  Medewerker FrieslandFoods

  Toch benieuwd wat nu de echte reden is.

  Wekt niet veel vertrouwen voor de toekomst

 • no-profile-image

  gert

  melkveehouders kunnen straks ook weg bij friesland campina met een vertrekpremie

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.