Home

Achtergrond 170 x bekeken

Philips ontslaat verkeerde mensen

Philips heeft per ongeluk dertien mensen van de vestiging in Drachten een ontslagbrief gestuurd.

Dat zei woordvoerder Eric Drent van Philips in Eindhoven dinsdag. Volgens hem is er een fout gemaakt bij de invoer in het automatiseringssysteem.

Philips wil in het kader van een reorganisatie 34 mensen in Drachten ontslaan, maar stuurde 47 mensen een ontslagbrief. De woordvoerder erkent dat Philips een fout heeft gemaakt. "Het is een betreurenswaardige fout, we gaan zeker naar het systeem kijken.''
Alle mensen die de brief kregen, zijn ondertussen geïnformeerd. Ook de mensen voor wie de brief wel hun ontslag betekent. "De andere dertien mensen waren natuurlijk buitengewoon verbaasd, dat begrijp ik wel.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.