Home

Achtergrond 180 x bekeken

'Nog één Nederlander in ziekenhuis Hongkong'

an de acht Nederlanders die in een hotel in Hongkong in quarantaine waren geplaatst uit angst voor verspreiding van de Mexicaanse griep, verbleef er zondag nog één in het ziekenhuis.

Een vrouw die aanvankelijk ook was opgenomen, is weer terug in het hotel.

Dat meldde Ingrid van der Aa uit Rotterdam, die in het hotel in quarantaine zit. De persoon die nog in het hospitaal verblijft, is haar man, maar volgens een test heeft hij geen Mexicaanse griep. Haar moeder is uit het ziekenhuis teruggekeerd naar het hotel. Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag kon het bericht nog niet bevestigen.

In het hotel zitten tweehonderd gasten, onder wie meerdere Europeanen, alsmede honderd personeelsleden in afzondering. Zij kwamen onder quarantaine nadat was gebleken dat een Mexicaanse gast de griep onder de leden had. Het gedwongen verblijf in hotel Metropark duurt tot 8 mei.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.