Home

Achtergrond 159 x bekeken

Meer tijd voor omwisselen obligaties FrieslandCampina

De leden van het voormalige Campina krijgen meer tijd om hun achtergestelde obligaties in te wisselen tegen.

Ze krijgen nu de tijd tot en met 25 mei om hun oude obligaties om te wisselen. Dat is tien dagen extra bedenk-, en overlegtijd.
FrieslandCampina geeft extra tijd omdat leden en districtsraadsleden zouden hebben aangegeven dat boeren meer tijd nodig hebben voor overleg met hun adviseur. De extra tijd kan niet worden benut om een eenmaal gemaakt besluit alsnog te heroverwegen, aldus FrieslandCampina.

Is voor voor leden het voordeel van de omwisseling misschien niet direct helder, voor het bedrijf FrieslandCampina is het voordeel van de omwisseling zonneklaar. Met de actie wordt schuld omgezet tegen eigen vermogen, tegen zeer beperkte kosten.

Of registreer je om te kunnen reageren.