Home

Achtergrond 224 x bekeken

Greenery start schoolfruitassortiment

The Greenery biedt scholen vanaf volgend schooljaar een eigen schoolfruitassortiment.

Onder de naam Vitapauze levert de afzetorganisatie scholen een assortiment groente- en fruitsnacks. Het basisassortiment bestaat uit appelpartjes, pitloze druiven, mini zoete paprika's, minitomaten- en komkommers, knabbelworteltjes- en radijs. Het assortiment wordt in de toekomst uitgebreid met seizoensproducten als aardbeien, bessen, meloenpartjes en fruitmixen. De basisproducten kosten 75 cent.

Scholen informeren ouders over het schoolfruit. Ouders kunnen het fruit via de website www.vitapauze.nl bestellen. De facturering verloopt tussen Greenery en de ouders. Zodoende wil de afzetpartij de administratieve lasten bij de school weghouden. De belevering verloopt via de Greenery. De school krijgt een koelmeubel in bruikleen die wekelijks bijgevuld wordt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.