Home

Achtergrond 176 x bekeken

Amerikaanse seriemoordenaar opgepakt

De politie in Los Angeles heeft een 72-jarige man opgepakt die ervan wordt verdacht ongeveer dertig vrouwen te hebben verkracht en vermoord.

Dat heeft de politie in de Amerikaanse stad donderdag bekendgemaakt. De politie kwam de man op het spoor, toen rechercheurs nieuw onderzoek uitvoerden op sporen die waren gevonden bij vijf moorden die in de jaren zeventig waren gepleegd in Inglewood, een voorstad van Los Angeles. Het dna dat bij de moorden werd aangetroffen kwam overeen met het dna van de verdachte.

De man wordt ook in verband gebracht met minstens 25 andere moorden die in de jaren zeventig en tachtig waren gepleegd in de regio rond Los Angeles. De slachtoffers van de man, die de Westside Rapist wordt genoemd, waren tussen 56 en 80 jaar oud.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.