Home

Achtergrond 641 x bekeken 1 reactie

Website verkoopt spullen voor goede doel

Wie van zijn spullen af wil en daarmee ook nog een goed doel wil steunen, kan vanaf donderdag terecht op een speciale website.

Op www.verkoopgoed.nl, een initiatief van het Leger des Heils, Stop Aids Now! en zakelijk dienstverlener Conclusion, kunnen mensen artikelen aanbieden en vinden.

De verkopende partij bepaalt zelf naar welke organisatie het geld gaat, maakten de initiatiefnemers dinsdag bekend. Topkok Joop Braakhekke lanceert de website donderdag op het Waterlooplein in Amsterdam. Hij biedt daar een bakfiets vol eigen tweedehandsspullen aan. Ook actrice Carry Tefsen draagt een steentje bij. Zij biedt een kunstwerk van haar hand te koop aan.

Op de website hebben koper en verkoper onderling contact en spreken ze af hoe ze de spullen uitwisselen. Als de verkopende partij geen goed doel heeft aagegeven, komt de donatie ten goede aan alle deelnemende organisaties. Het is de bedoeling dat ook andere goede doelen zich aansluiten bij de site.

Volgens de initiatiefnemers worden mensen op deze manier actief betrokken bij een organisatie. "Grondgedachte is dat veel mensen graag iets willen geven aan een ander, vooral als ze hierbij ook nog eens een goed doel steunen.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    vtdxfx

    9RQqSR ncvjwjshmosu, [url=http://nndlteidxpnr.com/]nndlteidxpnr[/url], [link=http://mnuknbkbtoqj.com/]mnuknbkbtoqj[/link], http://taiuwuekrmps.com/

Of registreer je om te kunnen reageren.