Home

Achtergrond 157 x bekeken 3 reacties

PVV opnieuw goed voor 32 zetels in peiling

De Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders behoudt 32 zetels in de nieuwe peiling van Maurice de Hond.

Een week geleden stond de partij ook al op 32 zetels, het hoogste aantal voor Wilders sinds hij uit de VVD stapte. De PVV heeft nu negen zetels in de Tweede Kamer.

De verschuivingen in de peilingen zijn minimaal. Ten opzichte van een week eerder winnen CDA en PvdA een zetel, ten koste van SP en D66.

Ongeveer 75 procent van de mensen die in 2002 en 2003 op de LPF stemden, kiest nu voor de PVV, aldus De Hond vandaag.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Johan

  Stem op Geert Wilders en Natura 2000 wordt gelijk in de vriesbox geplaatst.
  De wetten die de roof en beperkingen van en op agrarische bedrijven mogelijk maken worden geschrapt!

 • no-profile-image

  gert

  Veerman niet erg bedankt voor de rampzalige aanmelding van 162 Natura 2000 gebieden in Nederland,Frankrijk heeft er maar 26 aangemeld,daar heeft Veerman nu zelf een landbouwbedrijf en is nu voorzitter van Natuurmonumenten in Nederland en bestuurslid van de Rabobank,hypocrieter kan het niet !!!

 • no-profile-image

  boer

  Bij het debat over IPPC 2013 liet de PVV het woord doen door het CDA, die dit debat niet verkeerd deed trouwens. Als dit standaard wordt dan stem ik geloof ik maar eens op Wilders. Hij moet toch in staat zijn op eens flink te huishouden in DenHaag en eens goed met de bezem rond te zwaaien. Weg met alle overbodige amtenaren die steeds maar weer idiote wetgeving bedenken om de ondernemers het maar zo moeilijk mogelijk te maken. Dankzij cridietcrisis en Wilders wordt NL weer een ondernemersland zonder zielige linkse wetgeving

Of registreer je om te kunnen reageren.